Projektipalvelu

Selkeämmin hallittavia turvaprojekteja juuri tarpeittesi mukaisesti.

Muuttuvatko pelikaverisi uuden projektin alkaessa? Se ei haittaa, enää. Turvatekniikka osana rakennus- vai sähköurakkaa? Tai sittenkin erillishankintana? Valitse vapaasti, se ei vaikuta lopputulokseen, enää.

  • Valmistelemme turvaprojektin, jotta suojaustasot ovat selkeästi määritelty, kustannustaso tiedossa ja kaikki ovat valmista aloitukseen.
  • Ohjaamme ja valvomme suunnittelua niin, että tekijöillä on kaikki tarpeelliset tiedot käytettävissä. Tarkalla otteella valvottu suunnittelutyö mahdollistaa projektistasi toiseen korkeatasoiset suunnitelmat ja poistaa projektikohtaista vaihtelua merkittävästi.

Riippumatta siitä, onko hankintamalli kilpailuttaminen tai suorahankinta, hankinnan laatu on suurin yksittäinen vaikuttaja toteutusvaiheen onnistumiseen.

Turvajärjestelmien hankinnan onnistuminen edellyttää projektille sopivimpien tarjoajien mukaan saaminen, ymmärrettävä ja tarkoituksen mukainen hankintamateriaali sekä tarjouspyynnön mukaisten tarjousten joukosta huolellisesti valittu tarjous.

Näin toimiessa saat projektillesi sopivimman toimittajan joka ymmärtää tarpeesi, tarvittavat vaatimusten määritykset töiden valvonnan suorittamiseen sekä lopputuloksena haluamasi järjestelmän.

Hyvät suunnitelmat ja asianmukainen hankinta, antavat parhaat lähtökohdat toteutuksen ohjaukselle ja valvonnalle.

  • Hoidamme puolestasi toteutuksen aikana turvaurakoitsijan ohjaamisen ja huolehdimme viestinnästä.
  • Asiat työmaalla sujuvat jouhevasti, kun urakoitsijalla on taho jonka puoleen kääntyä jos sormi menee suuhun, sinulla on tieto, että etujasi valvotaan koko projektin ajan.
  • Pidämme huolen, että kaikki hoituu sovitusti.

Hinta

Turvaprojektien asiantuntipalveluiden hinnoittelu on tehty mahdollisimman selkeäksi sinulle.

Suunnitteluvaihe: 5 % projektin kokonaishinnasta
Hankintavaihe: 7.5 %  projektin kokonaishinnasta
Toteutusvaihe: 12.5 % projektin kokonaishinnasta

Julkiset hankintavaiheet: kansallinen + 5 % / EU + 10 %

Minimiveloitus 3.750,00 euroa.
Hintoihin lisätään matkustuskustannukset sekä arvonlisävero.

Helpompia turvaprojekteja.

Valikko