Ylläpitopalvelu

Katsomme, että turvallisuustekniikkanne sopimukset vastaavat mitä sinä tarvitset ja huolehdimme, että sopimustilanne on hallinnassa, aina.

Olet varmasti huomannut, että nykyisin tekniikkaa on tupa täynnä. 100 turvajärjestelmän rajapyykki rikkoutuu usein jo 20 kiinteistön kohdalla ja pienemmästäkin kiinteistösalkusta löytyy tekniikka tarpeeksi. Tähän kun lisätään lukuisia eri laitetoimittajia ja tasaisesti vaihtuvat kiinteistöhuollon kaverit, alkaa soppa olemaan valmis.

Tälläisen hallittavuus edellyttää selkeyttä ja toimintamallien harmonisointi tarjoaa juuri sitä. Käymme läpi kiinteistösi nykyiset tavat käyttää ja ylläpitää turvatekniikkaa, analysoimme kokonaistilanteen ja laadimme yhtenäiset toimintamallit käyttöösi. Näin toiminta selkeytyy, inhimilliset virheet vähentyvät ja uusien henkilöiden sisäänajo nopeutuu.

Turvatekniikka tuo mukanaan kasan erilaisia sopimuksia. On huoltosopimuksia, tarkastussopimuksia, vartiointisopimuksia, hätäkeskussopimuksia ja vaikka mitä. Yksi sisältää sitä ja toinen tota. Sopimuksia alkaa ja päättyy. On määräaikaista ja toistaiseksi voimassa olevaa.

Sopimuskehitys- ja hallinta tuo kaivattua selkeyttä papereihin. Liian usein esimerkiksi ylläpitosopimuksen riveissä kuvataan miten huoltoliike haluaa hommansa hoitaa, kun siinä pitäisi kuvata miten sinä haluat asioiden hoidettavan. Katsomme, että sopimukset vastaavat mitä sinä tarvitset ja huolehdimme, että sopimustilanne on hallinnassa, aina.

Mikä firma tätä järjestelmää huoltaa? Kuuluukohan tämä lukkoliikkeelle vai kulunvalvontafirmalle? Mitä tälle nyt kannattaisi tehdä? Mistä saadaan korjaus jo tänään? Tuttuja kysymyksiä, kun vika yllättää.

Meidän kanssa tämäkin on helpompaa. Jos se liittyy turvaa tai se voisi liittyä, soita meille niin hoidamme asian. Saat jo puhelimessa ensiavun (toisinaan tämä jo riittää ratkaisemaan ongelman), järjestämme parhaat kaverit hoitamaan homman ja varmistamme, ettei lasku aiheuta sinulle halvausta.

Näin sinulla on aina tarvittaessa käytössä juuri kyseiseen hommaan parhaat kaverit.

Hinta

Tuntiveloitus 87,00 euroa
Kilometrikorvaus 0,50 euroa
Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Pidetään huolta järjestelmistänne.

Valikko